sinau More

Ningbo ET Magnetic Industry CO., LTD iki diadegaké ing Agustus 2016, iku belongs kanggo Ningbo Haishu kuwawa Magnetic Industry CO., LTD .Aku perusahaan sing spesialisasine ing prodhuksi wesi sembrani NdFeB bumi kualitas dhuwur ing China.

Products Bintang

Baru

WhatsApp Online Chat !